kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ed Sheeran: Πώς αντέδρασε στο πρώτο του βραβείο Emmy

Ο αγαπημένος star ξεχώρισε για τραγούδι του στην τηλεοπτική σειρά "Ted Lasso"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

e.jpg

φωτογραφία από CBS News
By
KISS 929

Οποιοδήποτε βραβείο και εάν καταλήγει στην πλευρά του Ed Sheeran είμαστε σίγουροι πως το αξίζει και το ίδιο συνέβη και για το τραγούδι που δημιούργησε για την τηλεοπτική σειρά "Ted Lasso", με το οποίο κατάφερε να κερδίσει το πρώτο του βραβείο Emmy.

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός star κέρδισε στην κατηγορία Outstanding Original Music And Lyrics, με το "A Beautiful Game" που δημιούργησε για την τρίτη σεζόν του "Ted Lasso".

Με μία ανάρτησή του στα social media, ο Ed εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και το πόσο εντυπωσιάστηκε από αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη.

"Κερδίσαμε ένα βραβείο Emmy χθες το βράδυ. Δεν το περίμενα καθόλου, ήταν μία πραγματική έκπληξη να ξυπνάω με αυτά τα νέα, μακάρι να ήμουν εκεί, όμως έπρεπε να ξεκινήσω το κομμάτι της περιοδείας μου στην Ασία, οπότε δυστυχώς έπρεπε να βρίσκομαι αλλού.

Έγραψα ένα τραγούδι για το Ted Lasso μαζί με τον Max Martin και τον Foy Vance, με τίτλο 'A Beautiful Game'. Ήμασταν όλοι fans της σειράς και όταν μας ζητήθηκε να δημιουργήσουμε ένα τραγούδι για το φινάλε, αυτόν τον μήνα πριν από δύο χρόνια, βρεθήκαμε και γράψαμε ένα τραγούδι για την αγάπη και το ποδόσφαιρο και για το πώς πάντα σημασία έχει το ταξίδι περισσότερο από τον προορισμό. Ηχογράφησα το κοινό σε ένα από τα show μου σε στάδιο, να τραγουδά τον τελευταίο ύμνο, προκειμένου να κρατήσω τα vibes του σταδίου", έγραψε ο Ed.

"Το τραγούδι ήταν αντιμέτωπο με φανταστικούς καλλιτέχνες και τραγούδια στην κατηγορία των Emmy, Best Original Music and Lyrics, για αυτό δεν πίστευα πως είχαμε την οποιαδήποτε πιθανότητα να κερδίσουμε, όμως ευχαριστώ τόσο πολύ οποιονδήποτε ψήφισε, τον Max, τον Foy και όλο το crew του Lasso. Αισθάνομαι πραγματική τιμή".

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker