kiss-logo
Now playingLISTEN TO YOUR HEART ROXETTE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Britney Spears δηλώνει πως δε θα επιστρέψει ποτέ ξανά στη μουσική

Οι μπερδεμένες πληροφορίες online
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Παρά το γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι από το περιβάλλον της Britney Spears που αφήνουν πληροφορίες για προετοιμασία ενός νέου δίσκου, η ίδια δηλώνει ρητά και απερίφραστα πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ ξανά στη μουσική.

"Απλά για να είμαστε ξεκάθαροι, τα περισσότερα από αυτά τα νέα είναι σκουπίδια", δήλωσε η Britney σε μία μακροσκελή λεζάντα ανάρτησης στο instagram την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, σχετικά με όλα αυτά τα ρεπορτάζ για νέο δίσκο.

"Συνεχίζουν να λένε πως στρέφομαι σε τυχαίους ανθρώπους για ένα καινούργιο album. Δεν πρόκειται ποτέ ξανά να επιστρέψω στη μουσική βιομηχανία", έγραψε η διάσημη star.

Η αλήθεια είναι πως, αντικεικειμενικά, για τίποτα δεν είμαστε σίγουροι, όμως εάν το να απομακρυνθεί ολοκληρωτικά από τη μουσική είναι αυτό που πραγματικά επιθυμεί η ίδια, για να είναι ευτυχισμένη, δεν υπάρχει κανείς να της πει το αντίθετο, ενώ η τελευταία φορά που είχαμε release με τη Britney ήταν στο "Hold Me Closer" του 2021 με τον Elton John.

"Όταν γράφω, γράφω για διασκέδαση ή γράφω για άλλους ανθρώπους. Για εσάς που έχετε διαβάσει το βιβλίο μου, υπάρχουν πολλά ακόμα που δε γνωρίζετε για μένα. Έχω γράψει περισσότερα από 20 τραγούδια για άλλους ανθρώπους τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι ghostwriter και ειλικρινά, το διασκεδάζω έτσι. Επίσης, υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι το βιβλίο κυκλοφόρησε χωρίς τη νομική μου συγκατάθεση και αυτό απέχει από την αλήθεια. Έχετε διαβάσει τα νέα αυτές τις ημέρες; Νιώθω τόση ΑΓΑΠΗ και ευλογία".

Go, girl!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker