kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Travis Kelce δε θα συνοδεύσει την Taylor Swift στις Χρυσές Σφαίρες

Παρά το γεγονός πως αμφότεροι βρίσκονται στο L.A.
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Παρά το γεγονός πως αμφότεροι βρίσκονται στο Los Angeles, ο Travis Kelce φαίνεται πως δε θα είναι στο πλευρό της Taylor Swift στο κόκκινο χαλί για τις Χρυσέ Σφαίρες που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Ίσως είναι μία προσπάθεια να αποφευχθεί η υπέρ-προβολή του αγαπημένου hot couple της showbiz ή απλά είναι θέμα προτεραιότητων, μιας που ο γνωστός παίκτης του NFL πρέπει να προετοιμαστεί για τον επόμενο αγώνα του. Και εάν κάτι εκτιμά η Taylor, είναι η αφοσίωση του Travis σε αυτό που κάνει.

Έτσι, παρά τις όποιες ελπίδες μας για την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί (γιατί είναι σίγουρο ότι θα σπάσουν το ίντερνετ μόλις αυτό συμβεί), η Taylor θα βρεθεί μόνη της στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, καθώς φέτος μάλιστα, έχει "σκοράρει" και υποψηφιότητα με την ταινία "Taylor Swift: The Eras Tour".

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Tay σημειώνει υποψηφιότητα, αφού το έχει καταφέρει άλλες 4 συνολικά φορές στην κατηγορία για Best Original Song, με την πιο πρόσφατη για το "Carolina" της ταινίας "Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες".

Εμείς θα μείνουμε στο γεγονός πως θα έχουμε νέα Taylor εμφάνιση, ελπίζοντας να είναι rev tv coded!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker