kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Εντυπωσίασε με τις "μεθυσμένες" selfies μετά το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς

Οι fans ενθουσιάστηκαν με τις real life στιγμές που μοιράστηκε η star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από Esquire
By
KISS 929

Dua Lipa is a relatable queen και αυτό αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά, με μία σειρά από selfies που δημοσίευεσε η Βρετανίδα star, ύστερα από το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια υποδέχτηκε το 2024 μαζί με την οικογένειά της στην Ινδία, σε ένα ταξίδι που η ίδια σίγουρα απόλαυσε, δίνοντας μερικά στιγμιότυπα μέσω instagram, όμως εκείνες οι φωτογραφίες, με τις οποίες ταυτίστηκαν τόσο οι fans της, ήταν οι "μεθυσμένες" selfies στο κρεβάτι, μετά τον ερχομό της νέας χρονιάς!

"Το κάνει κάποιος άλλος αυτό μετά από 5 negroni; Ευτυχισμένο 2024!", έγραψε η Dua στην ανάρτησή της, με μία σειρά selfies, όπου η ίδια είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι φορώντας ένα μπουρνούζι, χωρίς ακόμα να έχει βρει το κουράγιο να αφαιρέσει το μακιγιάζ της βραδιάς και έχοντας το βλέμμα του ευχάριστου buzz μετά από μερικά ποτά.

Οι θαυμαστές της κάτω από τις φωτογραφίες άφησαν τα δικά τους σχόλια, όπως "εγώ είμαι έτσι μετά από πέντε gin 'n' tonic", "χαχα, είναι σαν κι εμένα, πραγματικά την αγαπώ", "αυτή είναι η σωστή ενέργεια".

Dua is a mood!

Φωτογραφίες: Mirror

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker