kiss-logo
Now playingSTRANGERS KENYA GRACE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Lewis Capaldi: Τα νεότερα για την υγεία του - Το μήνυμα που μοιράστηκε με τους fans

Ο αγαπημένος Σκωτσέζος star έδωσε το δικό του δώρο στους θαυμαστές του
Text Size:
  • A
  • A
  • A

l.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ο Lewis Capaldi παραμένει ένας από τους πλέον ταλαντούχους καλλιτέχνες που έχουμε δει να προέρχονται από το UK τα τελευταία χρόνια και παρά το γεγονός πως η μάχη του στο κομμάτι της ψυχικής υγείας τον κρατά αρκετά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την ενεργό δράση, κάθε φορά που προσφέρει ένα album, είμαστε εκεί να πατήσουμε play.

Και το ίδιο κάναμε και φέτος στο "Broken By the Desire to Be Heavenly Sent", το οποίο ο Lewis αποφάσισε να δώσει σε μία καινούργια, extended εκδοχή, ειδικό και σπέσιαλ εορταστικό δώρο για τους fans του, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις στο κομμάτι της υγείας του.

"Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, προσωρινά έχω πάρει λίγο χρόνο off προκειμένου να επικεντρωθώ στην υγεία και την ευημερία μου και αυτό πάει πολύ καλά! Έχω δουλέψει με ορισμένους απίστευτους επαγγελματίες, για να με βοηθήσουν να μάθω περισσότερα και να διαχειρίζομαι καλύτερα το σύνδρομο Tourette, και τα θέματα του άγχους μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να σας πω ότι έχω παρατηρήσει βελτίωση από τότε που αποφάσισα τον Ιούνιο να απομακρυνθώ για λίγο από τα φώτα", έγραψε στην ανάρτησή του ο Lewis.

"Εντυπωσιάστηκα πραγματικά από την αντίδραση στα νέα αυτού του διαλείμματος και θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστώ τον καθέναν από εσάς ξεχωριστά και όλους μαζί, που επικοινωνήσατε, αφήσατε ένα σχόλιο, ένα tweet, ένα dm, με την ευχή σας να γίνω καλά, αυτή η υποστήριξη ήταν μία εμπειρία που δεν είχα ζήσει ποτέ ξανά και με έκανε να νιώσω περισσότερο ενθουσιασμό, για να επιστρέψω σε αυτό που αγαπώ σε κάποιο σημείο όχι και τόσο στο μακρινό μέλλον", δήλωσε ο Lewis, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να μοιραστεί με τους fans αυτή τη διαφορετική, extended version του "Broken By the Desire to Be Heavenly Sent", με επιπλέον πέντε τραγούδια που δεν είχαμε ακούσει ποτέ ξανά.

Μπορείς να το βρεις ΕΔΩ!

Get well soon, Lewis!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker