kiss-logo
Now playingSHIVERS ED SHEERAN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Shakira: Της έφτιαξαν άγαλμα 6.5 μέτρων στην ιδιαίτερη πατρίδα της

Συγκινημένη η star στα αποκαλυπτήρια
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ένα άγαλμα 6.5 μέτρων της Shakira αποκαλύφθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της Κολομβιανής star, με την ίδια να δηλώνει συγκινημένη που μπόρεσε να μοιραστεί αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με τους γονείς και την οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, η Shakira μοιράστηκε τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας το 6.5 μέτρων δημιούργημα στην πόλη Barranquilla της Κολομβίας, από όπου και κατάγεται η ίδια, με μία πόζα που μας ταξιδεύει πίσω στο 2005 και το music video της τεράστιας επιτυχίας της, "Hips Don't Lie".

"Με κάνει ευτυχισμένη το γεγονός ότι μοιράζομαι αυτή τη στιγμή με τους γονείς μου, ιδιαίτερα με τη μαμά μου την ημέρα των γενεθλίων της", έγραψε στη λεζάντα της η Shakira, μαζί με μία φωτογραφία των γονιών της William Mebarak Chadid και Nidia del Carmen Ripoll Torrado, να στέκονται περήφανα μπροστά στο άγαλμα.

Ταυτόχρονα, η Shakira μοιράστηκε φωτογραφίες με τα αδέρφια της, σημειώνοντας "αυτό είναι πολύ μεγάλο για τη μικρή μου καρδιά".

Μάλιστα, στην αφιέρωση του αγάλματος τονίζεται και η φιλανθρωπική δράση της Shakira, ενώ ας μην ξεχνάμε πως η ίδια έχει αποκτήσει ήδη από το Spotify τη δική της ημέρα μέσα στον χρόνο, αφού η 29η Σεπτεμβρίου είναι επίσημα "Shakira Day", τιμώντας και την κυκλοφορία του album της, "Dónde Están los Ladrones?".

Πηγή: Us Weekly

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker