kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Πώς η Taylor Swift ισοφάρισε τον Elvis Presley

Τα μουσικά δεδομένα από το Billboard 200
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από InStyle
By
KISS 929

Ήταν ζήτημα χρόνου η Taylor Swift να κάνει catch up με τεράστια και θρυλικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Elvis Presley, ειδικά σε μία εποχή πλέον που η απόλαυση, διακίνηση και κατανάλωση της μουσικής γίνεται με τελείως διαφορετικούς τρόπους, συγκριτικά με το παρελθόν.

Η Tay αντικειμενικά είναι ό,τι μεγαλύτερο έχει να δείξει η ποπ αυτή τη στιγμή και έτσι, ισοφάρισε τον βασιλιά του rock'n'roll, με τις περισσότερες εβδομάδες στο No.1 του Billboard 200, για solo καλλιτέχνη.

Με την τελευταία της κυκλοφορία, το re-release ουσιαστικά του "1989 (Taylor’s Version)", η Swift επιστρέφει επίσημα στην κορυφή της Αμερικής, ενώ την ακολουθεί η Nicki Minaj με τον καινούργιο δίσκο της, "Pink Friday 2".

Αυτή λοιπόν η εβδομάδα μαρκάρει την 67η εβδομάδα που η Tay έχει ένα album στο Νο.1 του chart, ισοφαρίζοντας τον Elvis Presley που κατείχε μέχρι σήμερα ολομόναχος το συγκεκριμένο ρεκόρ.

Μάλιστα, το "1989 (Taylor’s Version)" ανέβηκε ξανά στην κορυφή λόγω των αυξημένων πωλήσεων στα βινύλια με αφορμή τα Χριστούγεννα, ενώ και τα δύο albums "Midnights" και "Lover" βρίσκονται επίσης στο chart, στην τρίτη και έβδομη θέση αντιστοίχως.

Miss Americana living her best life!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker