Ariana Grande: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για νέο album μέσα στο 2024

"See You Next Year", έγραψε η star στο instagram της
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από Cosmopolitan Middle East
By
KISS 929

Η αλήθεια είναι πως εδώ και εβδομάδες σκεφτόμαστε πόσο μας έχει λείψει μουσικά η Ariana Grande, παρά το γεγονός ότι μπορούμε να το δικαιολογήσουμε με όλα τα υπόλοιπα επαγγελματικά projects που είχε η αγαπημένη star.

Όμως, όταν πρωτοάρχισε να τιζάρει νέα μουσική στα social media, κάναμε αμέσως τη σκέψη πως μέσα στην επόμενη χρονιά θα έχουμε στα χέρια μας καινούρια μουσική και τελικά, επιβεβαώθηκαμε, αφού με μία νέα της ανάρτηση η Ari αποφάσισε να "κλειδώσει" τις φήμες για ολόφρεσκο LP.

Η Ariana έκανε μία ανάρτηση στο instagram, με μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, που φαίνεται όλα να αφορούν στον επόμενο δίσκο της, τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής στα κοντινά της πρόσωπα και backstage από τις ατελείωτες ώρες στο στούντιο!

Μάλιστα, η Ari φρόντισε να στείλει σετ με δώρα στους fans, τα οποία συνδέονται προφανώς με το επερχόμενο LP, κάτι που σημαίνει πως η φωτογραφία που ήδη έχουμε online, είναι μεγάλες οι πιθανότητες να αποτελέσει και το επίσημο εξώφυλλο του album.

Σύμφωνα δε, με τον σχολιασμό της τύπου "The two moods of the album", με δύο φωτογραφίες που τη δείχνουν η μία να κλαίει και η άλλη να έχει τα χέρια της στον αέρα σαν να χορεύει, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι θα μας σερβίρει τα πάντα στον επόμενο δίσκο.

Alexa, play Ariana!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker