kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Michael Bublé μιλά για τη μάχη του γιου του με τον καρκίνο

"Κανένας εγωισμός"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από Esquire
By
KISS 929

Σε μία καινούρια συνέντευξη στον Steven Bartlett και το podcast "The Diary of a CEO", ο Michael Bublé μίλησε για το μάχη του γιου του με τον καρκίνο, καθώς είχαν πάρει τη διάγνωση στα χέρια τους όταν ήταν μόλις 3 ετών.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης-συνώνυμο των Χριστουγέννων, δήλωσε πως εκείνη η στιγμή ήταν λες και κάποιος τράβηξε μία κουρτίνα που βρισκόταν μπροστά στα μάτια του, αποκαλύπτοντάς του πως μπορεί μεν να αγαπούσε πολύ την οικογένειά του, όμως ήταν ακόμα απόλυτα αφοσιωμένος στο να πιάσει peak η καριέρα του.

Από τη διάγνωση του Noah όμως, και ύστερα οι προτεραιότητές του σαφώς και άλλαξαν. Ο ίδιος αποφάσισε να κάνει στην άκρη και να εγκαταλείψει οποιαδήποτε έκφραση εγωισμού, θέλοντας να λειτουργεί με περισσότερη ενσυναίσθηση και καλοσύνη.

Το καλό είναι πως ο μικρός Noah αυτή τη στιγμή, φαίνεται να έχει αντιμετωπίσει την άμεση απειλή του καρκίνου, ύστερα από χημειοθεραπείες και ραδιοθεραπεία, οπότε το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι η οικογένεια του Michael Bublé να έχει πραγματικά όμορφες και γεμάτες γιορτές!

Ακούστε το podcast με τον Steven Bartlett ΕΔΩ!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker