kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Το νέο album της Billie Eilish είναι κατά 85% έτοιμο

Όσα δήλωσε ο αδερφός της Finneas
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από CNN
By
KISS 929

Η Billie Eilish υπήρξε ενεργή μουσικά κατά τη διάρκεια του 2023, δίνοντάς μας μαζί με τον Finneas ένα από τα ομορφότερα τραγούδια soundtrack των τελευταίων χρόνων, καθώς το "What Was I Made For?" από την ταινία Barbie, είναι έτοιμο να διεκδικήσει μέχρι και Όσκαρ.

Τι θα γίνει όμως, με την επόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της Billie και πότε - ίσως - θα μπορούσαμε να περιμένουμε ένα τέτοιο drop;

Σε μία καινούρια του συνέντευξη, ο αδερφός της Finneas που μαζί δημιουργούν όλη τη μουσική μαγεία της Billie, δήλωσε πως το νέο album είναι έτοιμο κατά 85%.

"Δε νομίζω πως η Billie είναι ιδιαίτερως σίγουρη για το πώς αισθανόταν για όσα προσπαθούσαμε να γράψουμε. Το να φτιάξουμε κάτι που μπορείς να συνδεθείς πραγματικά μαζί του - μπορεί να σου ξεφεύγει πραγματικά μέσα από τα χέρια", ειδικότερα εάν σκεφτεί κανείς πως και εκείνος έκανε μία σειρά από ζωντανές εμφανίσεις, που γέμισαν το πρόγραμμά του και να τον εξουθένωσαν τρόπον τινά, σε δημιουργικό επίπεδο.

"Νομίζω ότι σκούριασα λίγο. Και αυτό με φόβισε. Ήταν αποκαρδιωτικό να συνειδητοποιώ ότι εάν πάρω χρόνο off, το γράψιμό μου ατροφεί. Έπρεπε να γυρίσω ξανά σε φόρμα", δήλωσε με πλήρη ειλικρίνεια ο Finneas.

Εμείς όμως, έχουμε τη σίγουρη πεποίθηση πως τα δύο αδέρφια θα δώσουν ένα album ακόμα καλύτερο από ό,τι έχουμε ακούσει στο παρελθόν, οπότε θα περιμένουμε υπομονετικά.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker