kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Η Adele "σηκώνει" τα πάντα στα ξενοδοχεία που μένει

Μας θύμισε τον Ross από τα "Φιλαράκια"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Adele είναι μία από εμάς και αυτό αποδεικνύεται ξανά και ξανά, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση που κατά τη διάρκεια του show της στο Las Vegas αποκάλυψε πως όταν μένει σε ξενοδοχεία, παίρνει όλα τα προϊόντα περιποίησης που της προσφέρουν και δεν αφήνει τίποτα πίσω, κάτι που μάλλον πρόκειται να της γυρίσει μπούμερανγκ στο δικό της σπίτι.

Συγκεκριμένα, η Adele σύντομα έχει προγραμματίσει να φιλοξενήσει ορισμένους καλεσμένους στο σπίτι της στο Los Angeles και φυσικά, θέλει να τους περιποιηθεί με όλα τα προϊόντα που μπορεί να χρειαστούν, ακόμα κι αν αυτά δεν είναι κάτι σημαντικό, αλλά τα βρίσκει έτσι απλά στο Amazon.

Βέβαια, τα χαράσσει με τα αρχικά του σπιτιού της, όχι τα δικά της, οπότε σκέφτεται ότι μπορεί οι καλεσμένοι να τα πάρουν φεύγοντας, όπως ακριβώς κάνει η ίδια σε όποιο ξενοδοχείο τη φιλοξενεί.

Και ενώ σκέφτεται φωναχτά πως εκείνη ποτέ δε θα έπαιρνε κάτι από ένα ξένο σπίτι, που μάλιστα τη φιλοξενεί δωρεάν, ρωτά το κοινό μήπως αυτό την κάνει... τσιγκούνα τρόπον τινά, με τον κόσμο να της απαντά πως... ναι, είναι τσιγκούνα εάν σκέφτεται τα αντικείμενα που θα πάρουν φεύγοντας οι καλεσμένοι της.

Μάλιστα, αυτό έρχεται ως τόσο απότομη συνειδητοποίηση για τον εαυτό της, που η Adele αστειεύεται πως θα το αναλύσει περισσότερο με τον ψυχοθεραπευτή της!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker