kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Ο Damiano David των Måneskin μιλά για πιθανή solo καριέρα

Τα solo projects μπορούν να είναι δίκοπο μαχαίρι
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από Cosmopolitan
By
KISS 929

Όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως από τη στιγμή που κέρδισαν την πρωτιά στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, οι Måneskin δεν έχουν χάσει λεπτό την προσοχή μας, όμως πόσο πιθανό είναι ο Damiano David να προχωρήσει σε solo projects, εκτός της ασφάλειας που του παρέχει το αγαπημένο ιταλικό συγκρότημα;

"Γιατί όχι; Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ υγιές και ένα πολύ καταστροφικό βήμα", δήλωσε ο ίδιος. "Το μόνο που μετρά είναι τι συμφωνείς με τη μπάντα, γιατί το συγκρότημα θα είναι πάντα εκείνο που μου έδωσε ό,τι έχω αυτή τη στιγμή", ανέφερε ο frontman των Måneskin και αντικειμενικά να το δεις, έτσι ακριβώς είναι.

"Εάν ποτέ έχω την ευκαιρία να κάνω ένα solo project, θα πρέπει να θυμάμαι πως έχω τα πάντα λόγω της μπάντας. Αυτή είναι η βάση μου. Αυτό είναι το background μου. Εκεί είναι που εξελίχθηκα σαν καλλιτέχνης. Και κυρίως, είναι τρεις άνθρωποι που με έχουν υποστηρίξει πάντα και πάντα με προστατεύουν πάνω στη σκηνή. Ανέκαθεν είχα αυτή την ασπίδα προστασίας με τη μπάντα, με τους μουσικούς μου. Εάν κάτι κάνω λάθος, θα με σώσουν. Εάν εκείνοι κάνουν λάθος, θα τους σώσω εγώ. Οπότε αυτή είναι η δυναμική που με φοβίζει, σκεπτόμενος εάν ποτέ κάνω solo project, θα είμαι μόνος μου, θα είναι όλα πάνω μου".

Εμείς πάντως, από τη δική μας μεριά, θα θέλαμε ΠΑΡΑ πολύ να δούμε τον Damiano σε solo βήματα, οπότε... Fingers crossed, χωρίς αυτό να σημαίνει τη διάλυση των Måneskin.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker