kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Backstage φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της

Iconic moments
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Taylor Swift γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της αυτή την εβδομάδα και μπορεί σε αυτήν τη special βραδιά να μη μπορούσε να είναι μαζί της ο σύντροφός της, καθώς ο Travis Kelce προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του στο NFL, όμως δίπλα στην αγαπημένη star βρέθηκαν όλα τα πρόσωπα που κάνουν τη ζωή της τόσο μαγική.

Οι πρώτες φωτογραφίες έδειξαν την είσοδο της Tay σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης μαζί με τη Blake Lively, όμως στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η ίδια αργότερα, μέσα από τα social media προφίλ της, είδαμε επίσης, Zoë Kravitz, HAIM, Gigi Hadid, Antoni Porowski, Sabrina Carpenter, Jack Antonoff και πολλούς περισσότερους.

Και μπορεί η Selena Gomez να μην ήταν σε αυτές τις φωτογραφίες, όμως λίγο νωρίτερα είχε αναρτήσει στιγμιότυπα με την κολλητούλα Tay, γράφοντας ως λεζάντα πόσο την αγαπά, ενώ η Taylor αποφάσισε να αποφύγει το γκαλά του TIME Magazine για τα πρόσωπα της χρονιάς, προκειμένου να γιορτάσει όπως έπρεπε τα γενέθλιά της. Παρά το γεγονός ότι ήταν Person of the Year για το περιοδικό! Γιατί μπορεί!

Δείτε την ανάρτηση της Tay ΕΔΩ!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker