Lady Gaga - Bradley Cooper: Επανένωση στο κόκκινο χαλί πρεμιέρας

Τι συνέβη στην πρεμιέρα του "Maestro"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

l.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Πέντε χρονιά μετά την κυκλοφορία του "A Star Is Born", Lady Gaga και Bradley Cooper έκαναν reunion στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας για την καινούρια ταινία του αγαπημένου ηθοποιού, "Maestro".

Η Lady Gaga βρέθηκε στο Los Angeles, για να στηρίξει τον πρώην συνεργάτη και καλό της φίλο, φορώντας ένα εντυπωσιακό three-piece κοστούμι και ποζάροντας για φωτογραφίες μαζί με τη συμπρωταγωνίστρια του Bradley, Carey Mulligan, αλλά και την 6χρονη κόρη του Cooper, Lea De Seine.

Μάλιστα, ο Bradley δήλωσε ενθουσιασμένος που η Gaga ήταν εκεί να τον υποστηρίξει σε αυτό το νέο κινηματογραφικό project.

"Σημαίνει τα πάντα για εμένα που είναι εδώ. Και γιατί περιμένω με ενθουσιασμό να δει την ταινία. Είναι πολύ αγαπημένη φίλη και έχουμε περάσει απίστευτες εμπειρίες μαζί, οπότε θες απλά να μοιράζεσαι την τέχνη που έχει σημασία και για τους δύο", δήλωσε στο E! ο γνωστός ηθοποιός.

Εμείς πάντως, παρατηρήσαμε πως οριακά ξεχνάς ότι η Carey είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας, βλέποντας τη Gaga να μαγνητίζει τα βλέμματα στις φωτογραφίες που στέκεται ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Slayed!

Φωτογραφίες: People, Cosmopolitan

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker