kiss-logo
Now playingFREED FROM DESIRE GALA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Oprah: Αποκάλυψε την πίεση να περάσει από οντισιόν τη Beyoncé ή τη Rihanna

Η Oprah μίλησε περισσότερο για την ταινία "The Color Purple"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

o.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Όλο και πιο κοντά έρχεται το "άνοιγμα" της ταινίας "The Color Purple" στις σκοτεινές αίθουσες και έτσι, όλο και περισσότερο βλέπουμε ανθρώπους της παραγωγής να βρίσκονται στο προσκήνιο μιλώντας για το γεμάτο stars κινηματογραφικό project.

Ανάμεσά τους και η Oprah Winfrey, η οποία μαζί με τους Steven Spielberg, Scott Sanders και Quincy Jones, λειτουργεί ως παραγωγός στο "The Color Purple", αποκαλύπτοντας την πίεση που υπήρξε, προκειμένου να περάσουν από οντισιόν ονόματα, όπως η Beyoncé και η Rihanna.

"Για να είμαι απολύτως ειλικρινής με το θέμα, εάν έκανες αυτή την ταινία για 30 ή 40 εκατομμύρια δολάρια, το ενδιαφέρον για το cast θα ήταν διαφορετικό. Με το που η ταινία μετακινήθηκε στα 90 και στα 100 εκατομμύρια δολάρια, τότε όλοι ήθελαν να φέρουν στο project τη Beyoncé. 'Μπορείς να φέρεις τη Beyoncé ή τη Rihanna;' έλεγαν όλοι. Οπότε καθόμασταν σε ένα δωμάτιο και είπα πως 'ακούστε, όλοι αγαπάμε τη Beyoncé. Αγαπάμε τη Rihanna, όμως υπάρχουν άλλες ηθοποιοί που μπορούν να κάνουν τη δουλειά", δήλωσε η Oprah και σίγουρα αυτό λειτουργεί υπέρ της!

Το σίγουρο όμως, είναι πως το soundtrack αυτής της ταινίας θα είναι super cool, συμπεριλαμβάνοντας ονόματα, όως οι Usher, Alicia Keys, Megan Thee Stallion, Coco Jones, Mary Mary, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Keyshia Cole, Black Thought, Jorja Smith και άλλοι.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker