kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Travis Kelce στη λίστα με τις περισσότερες Google αναζητήσεις της χρονιάς

Well done, Taylor;s boyfriend
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από Parade
By
KISS 929

Η έκφραση "she put him on the map" αποκτά τελείως καινούργια διάσταση, αφού φαίνεται πως η νέα σχέση της Taylor Swift με τον Travis Kelce τον έφερε εντός top 5 στη λίστα με τα πρόσωπα που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google κατά τη διάρκεια του 2023.

Προφανώς και ο Kelce έχει μία εντυπωσιακή καριέρα, έχοντας ήδη χτίσει το όνομά του ως κορυφαίος παίκτης του NFL, όμως προφανώς, σε ένα κοινό που δεν ασχολείται με το αμερικανικό ποδόσφαιρο (σε όλη τη γη δηλαδή), έγινε ευρέως γνωστός χάρη στην TayTay, η οποία σήμερα έχει τα γενέθλιά της! Happy Birthday, queen!

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Travis προετοιμάζει ένα τεράστιο πάρτι για τη σύντροφό του και μάλιστα, θέλει να κάνει αυτά τα γενέθλια τα καλύτερα της ζωής της, οπότε εμείς θα περιμένουμε πάρα πολύ υπομονετικά να δούμε τι φωτογραφίες θα διαρρεύσουν ή θα ποσταριστούν online στα social media.

FYI, η Taylor δε βρέθηκε στη λίστα με τις περισσότερες αναζητήσεις όσον αφορά στα πρόσωπα της μουσικής, το μόνο ίσως που δεν κατάφερε φέτος, ενώ η Shakira κυριάρχησε στα google searches του 2023 στην κατηγορία της μουσικής!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker