kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σοβαρεύει η σχέση Kylie Jenner και Timothee Chalamet

Το πιο ανατρεπτικό ζευγάρι της χρονιάς
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Αντικεικειμενικά να το δει κανείς, φέτος οι αδερφές Jenner έχουν κάνει επιλογές στην προσωπική τους ζωή που κανείς δε θα μπορούσε να είχε προβλέψει. Τόσο η Kendall με τον Bad Bunny, όσο και η Kylie με τον Timothee Chalamet.

Οι τελευταίοι δύο όμως, φαίνεται πως ζεσταίνουν όλο και περισσότερο το μεταξύ τους ειδύλλιο, προσπαθώντας μάλιστα, να είναι εκεί ο ένας για τον άλλον, παρά το ιδιαιτέρως βαρύ και γεμάτο πρόγραμμά τους.

"Τα πράγματα μεταξύ τους έχουν γίνει πιο σοβαρά τους τελευταίους μήνες", αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Kylie, ξεκαθαρίζοντας πως εκείνη "ξέρει ότι έχουν πολύ γεμάτα προγράμματα και οι δύο, όμως προσπαθούν να βρίσκουν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται".

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή πληροφοριών, "είναι σημαντικό για την Kylie να είναι εκεί και να σαπορτάρει τον Timothée, ειδικά όταν εργάζεται σε κάτι τόσο επικό όσο η Wonka ταινία. Είναι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές του και τόσο ευγνώμων που εκείνη και η Kris μπόρεσαν να βρίσκονται εκεί", με το εκεί να είναι η πρεμιέρα της ταινίας στο Los Angeles, όπου οι δύο γυναίκες έδωσαν το παρών πολύ διακριτικά και μακριά από τα φλας στο κόκκινο χαλί.

So cute!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker