kiss-logo
Now playingSHIVERS ED SHEERAN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Mariah Carey: Στη χριστουγεννιάτικη σκηνή μαζί με Ariana Grande & Jennifer Hudson

Η εμφάνιση στη Νέα Υόρκη
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Στη μίνι χριστουγεννιάτικη και εορταστική περιοδεία που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή η Mariah Carey, έφερε στο πλευρό της on stage την Ariana Grande και την Jennifer Hudson, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο εντυπωσιακές είναι οι τρεις τους μαζί.

Το festive κλίμα έφτασε σε καινούριο peak στη Νέα Υόρκη, με τις τρεις καλλιτέχνιδες να εμφανίζονται στο Madison Square Garden σε μία ζωντανή συνεργασία στο "Oh Santa!" με αρμονίες που σίγουρα θυμίζουν αγγέλους!

"Έγραψα το 'Oh Santa!' για τον δίσκο μου 'Merry Christmas II', που ήταν σαν συνέχεια του πρώτου μου χριστουγεννιάτικου δίσκου - είχαμε γελάσει αρκετά - οπότε νομίζω πως είχε σημασία να τραγουδήσω το 'Oh Santa!' με την Jennifer και την Ari, οπότε σκεφτόμουν πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό σαν παραγωγός. Πώς μπορώ να κάνω αυτά τα φωνητικά να έχουν διαφορετικές υφές; Γιατί αρχικά, όταν έκανα μίξη τα δικά μου φωνητικά, αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα μου στοιχεία, ήταν τόσο κουλ να δουλεύω με διαφορετικές φωνητικές υφές και να παίζω με αυτές με έναν διαφορετικό τρόπο. Οπότε έτσι έγιναν τα πράγματα. Και οπτικά, στο special, πραγματικά φαίνεται σαν μία girl group στιγμή. Νομίζω πως όλοι περάσαμε όμορφα, αυτό ήταν το πιο διασκεδαστικό κομμάτι".

Και εάν απόρησες με τη λέξη special, ουσιαστικά αυτή η βερσιόν του "Oh Santa!", με τις τρεις καλλιτέχνιδες, είχε αρχικά παρουσιαστεί στο "Magical Christmas Special" της Mariah το 2020, όμως αυτή ήταν η πρώτη live εκτέλεσή του!

Δείτε βίντεο ΕΔΩ!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker