kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Adele: «Η Dua Lipa είναι το επόμενο μεγάλο pop girl»

Συνάντηση κορυφής για τις δύο αγαπημένες stars
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Με αφορμή τη βράβευσή της με το Sherry Lansing Leadership Award, η Adele έδωσε μία απολαυστική και «γεμάτη» συνέντευξη στο Hollywood Reporter, κάνοντας αναφορά μεταξύ άλλων σε εκπληκτικές γυναίκες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως η SZA και η Dua Lipa.

Όταν ρωτήθηκε για τα αγαπημένα της albums από αυτή τη χρονιά, η Adele ξεχώρισε προφανώς το «SOS» της SZA, εξέφρασε τη λατρεία της για τη Victoria Monét, ενώ αποκάλυψε τον ενθουσιασμό της για τη μουσική επιστροφή της Dua.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που η Dua Lipa επιστρέφει. Όταν άκουσα για πρώτη φορά τους στίχους ‘I’ve got new rules, I count ‘em΄, αυτό το τραγούδι, θυμάμαι να λέω στον manager μου ‘ουάου, αυτή πρέπει να είναι το επόμενο μεγάλο pop girl. Και είναι. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιστρέφει», δήλωσε η Adele, η οποία συναντήθηκε με τη Dua στην τελετή απονομής των βραβείων του Hollywood Reporter.

Η Adele μίλησε επίσης, για το πόσο εκπληκτική είναι η κυριαρχία των γυναικών στις φετινές υποψηφιότητες των βραβείων Grammy, ενώ αποκάλυψε πόσο άγχος ένιωσε όταν η Lady Gaga πήγε να την απολαύσει ζωντανά στο residency του Las Vegas, «Weekends with Adele».

«Είχα χ*στεί πάνω μου κατά τη διάρκεια όλου του show. Σκεφτόμουν πως το show δεν ήταν καλό, ότι ήταν χάλια, ότι τραγουδούσα απαίσια. Ότι δεν είμαι αστεία, ότι το φόρεμά μου αυτή την εβδομάδα είναι απαίσιο. Επέκρινα πολύ τον εαυτό μου. Και εκείνη δεν είναι καθόλου έτσι. Όμως μου προκάλεσε πραγματικά πολύ άγχος».

Δείτε τον ευχαριστήριο λόγο της Adele, κατά την παραλαβή του Sherry Lansing Leadership Award:

Φωτογραφία: USA Today

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker