kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Στην αγκαλιά του Travis Kelce στο break της Eras Tour

Επιστρέφει on stage το 2024
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Με την Eras Tour να περνά επίσημα σε break, είναι η ιδανική ευκαιρία Taylor Swift και Travis Kelce να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες εβδομάδες μαζί, αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του NFL παίκτη δεν πάνε ακριβώς με τον ίδιο ρυθμό.

Με μία ανάρτηση στο instagram και γενικότερα, στα social media, η TayTay έριξε αυλαία στις συναυλίες κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, ευχαριστώντας άπαντες για τη σκληρή δουλειά, αλλά και την αγάπη που έδειξαν προς την Eras Tour, υποστηρίζοντας την περιοδεία από όπου και εάν πέρασε μέχρι σήμερα.

«Το να φέρω μία περιοδεία στη Βραζιλία ήταν κάτι που ονειρευόμουν για χρόνια και αυτοί οι fans ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Έχουμε επίσημα ολοκληρώσει την Eras Tour μέσα στο 2023 και είχα την ευκαιρία να τελειώσω τη χρονιά με 6 shows στο Rio και το São Paulo, με τα πιο μαγικά πλήθη.

Είμαι τόσο ευγνώμων για την touring οικογένειά μου, για την ομάδα και τους χορευτές μου, που έδωσαν τα πάντα σε αυτό το show όλη τη χρονιά. Σε εκείνους που ήρθαν να το δουν, είστε εσείς που κάνατε τα στάδια να μοιάζουν τόσο ζωντανά και ηλεκτρισμένα και τα κάνατε αξέχαστα για μένα. Πραγματικά αισθάνομαι τόσο περήφανη και συγκινημένη που έχω υπάρξει κομμάτι όλου αυτού. Θα τα πούμε ξανά το 2024», ήταν το μήνυμα της TayTay online, ενώ αμέσως μετά πέταξε στην αγκαλιά του Travis στο Kansas, έτοιμη να περάσει μαζί του τις επόμενες εβδομάδες, στην 6 εκατομμυρίων δολαρίων ολοκαίνουρια βίλα του.

The real deal!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker