kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Dakota Johnson: Ο Chris Martin τη βοηθά να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη

Όσα μοιράστηκε η ηθοποιός σε νέες δηλώσεις
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ένα από τα πολύ, πολύ, πραγματικά πολύ αγαπημένα ζευγάρια του διεθνούς star system είναι δίχως αμφιβολία ο frontman των Coldplay, Chris Martin και η ηθοποιός Dakota Johnson, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις ανέφερε πώς ο σύντροφός της τη βοηθά στις μέρες που εκείνη δεν αισθάνεται και τόσο ο εαυτός της.

«Πριν μερικές εβδομάδες, είχα μία λιγότερο καλή μέρα. Και ο σύντροφός μου με ρώτησε ‘δυσκολεύεσαι με κάτι;’ και εγώ απάντηση πως όχι, όμως εκείνος μου είπε ‘μωρό μου, φοράς μία μπλούζα από το musical Cats’. Οπότε ναι, αποδείχτηκε πως όντως δυσκολευόμουν. Όμως αυτή η στιγμή με ανέβασε και με βοήθησε να βγω από αυτή την κατάσταση», περιέγραψε η Dakota.

Υπάρχει κάτι πιο απλό, γλυκό και όμορφο από αυτή τη στιγμή; Μάλλον όχι!

Η Dakota μάλιστα, η οποία αντιμετωπίζει την κατάθλιψη από τότε που ήταν έφηβη, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να είναι πιο δημοσίως ανοιχτή με αυτή τη μάχη, μιας που μεταξύ άλλων, αυτό την κάνει να αισθάνεται λιγότερο μόνη μέσα στη συγκεκριμένη εμπειρία, ενώ ακόμα μαθαίνει, όπως δηλώνει η ίδια, να χρησιμοποιεί τη φωνή της για τέτοιου είδους ζητήματα.

Και η αλήθεια είναι πως έχουμε ανάγκη φωνές, όπως της Dakota!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker