kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Selena Gomez: Βρίσκεται στη φάση του «casual dating»

Καμία πίεση να μπει σε σοβαρή σχέση
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Selena Gomez ζει την καλύτερη ζωή της και εμείς είμαστε εδώ ξεκάθαρα, για να την σαπορτάρουμε!

Κατά τη διάρκεια του ΣΚ που πέρασε, έκανε ντεμπούτο στο νέο και ανανεωμένο της hair look, μία από τις σπάνιες εκείνες φορές που η ίδια αλλάζει το κλασικό καστανό και signature look της, επιλέγοντας ένα ξανθό balayage, που είδαμε για πρώτη φορά σε instagram story.

Θυμηθήκαμε αμέσως τη Selena να περνά στην πιο ξανθιά εκδοχή της το 2021, με την ίδια να δηλώνει τότε, πως είχε διασκεδάσει απίστευτα πολύ με αυτόν τον πειραματισμό, μόνο που την είχε κουράσει η διατήρηση του χρώματος. Makes sense!

Σε άλλα νέα, επίσης διασκεδαστική μοιάζει να είναι και η ερωτική ζωή της Selena, αφού η πρώην star της Disney δε μοιάζει να αγχώνεται για το πότε θα μπει σε μία σοβαρή σχέση, παρά απολαμβάνει την «casual dating» φάση αυτής της περιόδου and we are LOVING this!

“H Selena είναι σε φάση casual dating και περνά πολύ όμορφα. Κάνει ό,τι θέλει και δεν αισθάνεται καμία πίεση να βρεθεί σε μία σχέση. Απλά επικεντρώνεται στο να κάνει ό,τι είναι καλύτερο για εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή και είναι απόλυτα συγχρονισμένη με το να διατηρεί τα όριά της. Οι φίλοι και η οικογένειά της την υποστηρίζουν και θέλουν να είναι ευτυχισμένη», δηλώνει πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

We want that, too!

 

Φωτογραφία: EOnline

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker