kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Η κίνηση-ματ για την καριέρα της

Η Dua μπαίνει σε ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο της ζωής της
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με την κυκλοφορία του «Houdini» προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για το release του επόμενου δίσκου από τη Dua Lipa, όμως στο μεταξύ είμαστε στην πάρα πολύ ευχάριστη θέση να την απολαμβάνουμε όλο και περισσότερο στις promo εμφανίσεις που κάνει, μιλώντας για τη μουσική της.

Σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της, η Dua αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό ήταν για εκείνη να εξαγοράσει πίσω τα δικαιώματα του μουσικού της καταλόγου.

«Νομίζω ήταν κάτι που πάντα ήθελα – να έχω τον έλεγχο της δικής μου μουσικής. Και νομίζω ότι πολλοί νέοι καλλιτέχνες πρέπει πραγματικά να κατανοήσουν το μπίζνες πίσω από τη μουσική, ειδικά στην αρχή τους – θεωρώ πως είναι απίστευτα σημαντικό. Οπότε, το να έχω ξανά τα δικαιώματα των τραγουδιών μου είναι ειλικρινά καλό. Είναι το έργο της ζωής μου και είναι καλό να είμαι ο άνθρωπος που επιλέγει τι θα συμβεί με αυτό», δήλωσε η Dua.

Άραγε το αντίστοιχο πάθημα της Taylor Swift, έγινε μάθημα σε όλους;

«Νομίζω πως αυτό που έγινε στην Taylor προφανώς και παρακίνησε τους ανθρώπους να καταλάβουν πως πρέπει να έχουν έναν δικηγόρο και να κατανοήσουν τη βιομηχανία της μουσικής, σίγουρο αυτό! Θεωρώ ότι πολλοί καλλιτέχνες θέλουν να είναι ανεξάρτητοι και να κάνουν αυτό που σκέφτονται! Εγώ ήθελα να έχω όλο μου τον κατάλογο στη δική μου εταιρεία, κάτι που ξεκίνησα φέτος, μία εταιρεία publishing και παραγωγής. Ήθελα να έχω τα πάντα κάτω από μία ομπρέλα, το ένιωσα σαν ένα καινούριο κεφάλαιο».

Happy for ya, girl!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker