kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Mariah Carey: Τι ανέφερε για αυτήν στο βιβλίο της η Britney Spears

«I love her» ήταν η αντίδραση της pop diva
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Mariah Carey είναι ένα θρυλικό όνομα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής (αν μη τι άλλο) και μία από τις celebrities που αναφέρονται στα απομνημονεύματα της Britney Spears, «The Woman In Me».

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όλοι ξέρουμε πως επισήμως πλέον έχει ξεκινήσει η εορταστική περίοδος, εφόσον η queen of Christmas το είπε με ένα βίντεό της και για αυτόν ακριβώς τον λόγο εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό show του Jimmy Kimmel.

Εκεί, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην ειδική μνεία της Brit στη Mariah, σε ένα απόσπασμα που φαίνεται πως εκείνη άκουσε για πρώτη φορά.

«Χτύπησα την πόρτα στο καμαρίνι της Mariah Carey, την άνοιξε και είδα το πιο όμορφο, εξωπραγματικό φως. Ξέρετε, όπως όλοι τώρα έχουμε ring lights; Ε, πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, μόνο η Mariah Carey ήξερε για αυτά», γράφει χαρακτηριστικά η Britney.

Διαβάζοντας αυτό το απόσπασμα, ο Jimmy ζήτησε από την Carey να κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν, στην επαφή της με τη νεαρή star, καθώς εκείνη δήλωσε πως την αγαπά, ότι ήταν πολύ γλυκό που την ανέφερε μέσα στο βιβλίο της, ενώ ξεκαθάρισε ότι προφανώς και είχε ring light τόσα χρόνια πίσω.

Funny queen!

Πάντως, το βράδυ που συναντήθηκαν οι δυο τους, έβγαλαν μία φωτογραφία που η Britney χαρακτηρίζει ως την τέλεια φωτογραφία, ενώ μπορεί τότε να κέρδισε βραβείο, όμως δε θα μπορούσε καν να θυμηθεί τώρα για τι ήταν, αφού εκείνες οι στιγμές με τη Mariah και το πώς ήθελε να φανεί στη φωτογραφία "το καλό της προφίλ", ήταν το πραγματικό βραβείο!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker