kiss-logo
Now playingWITHOUT YOU MARIAH CAREY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Harry Styles: Μπαίνει στο σύμπαν του James Bond

Ή μπορεί και όχι
Text Size:
  • A
  • A
  • A

h.jpg

φωτογραφία από NBC Chicago
By
KISS 929

Δεν είμαστε σε θέση να μπορούμε πλήρως να επιβεβαιώσουμε μία τέτοια είδηση, όμως συζητήσεις, φήμες και πληροφορίες αναφέρουν πως τίποτα δεν είναι εκτός πιθανοτήτων για τον James Bond και τον Harry Styles.

Όλοι ξέρουμε πως το θρυλικό franchise θα προσπαθήσει να αλλάξει λίγο κατεύθυνση, θέλοντας να κερδίσει και πιο νεανικό κοινό, και με τον Daniel Craig να αποτελεί πλέον παρελθόν, έχει έρθει στο προσκήνιο ο Aaron Taylor-Johnson ως επόμενος 007, ενώ οι παραγωγοί φαίνεται να θέλουν και τραγουδιστές που μπορούν να μπουν στο πετσί της υποκριτικής, με τον Styles να είναι μία τέτοια επιλογή.

Εύκολα θα μπορούσε ο Βρετανός star να δημιουργήσει και να ερμηνεύσει το επόμενο Bond theme, έχοντας ταυτόχρονα και ρόλο στην ταινία.

Το σίγουρο είναι πως ακόμα τίποτα δεν έχει αποφασιστεί επίσημα και οι ιθύνοντες πραγματικά σκέφτονται ΠΑΡΑ πολύ πώς θα φέρουν στη σύγχρονη εποχή τον αξεπέραστο πράκτορα.

Ας μην ξεχνάμε πάντως, πως ο Harry Styles έχει ήδη συμβόλαιο πέντε ταινιών με το MCU, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στα «My Policeman» και «Don’t Worry, Darling».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker