Matthew Perry: Η πρώτη αντίδραση από τα «Φιλαράκια»

Το cast της θρυλικής σειράς μιλά για την ανυπολόγιστη απώλεια
Text Size:
  • A
  • A
  • A

friends.jpg

φωτογραφία από Vox
By
KISS 929

Μία από τις πρώτες σκέψεις που κάναμε όλοι με την ανακοίνωση του θανάτου του Matthew Perry, ήταν το πόσο ανυπολόγιστη θα ήταν αυτή η απώλεια για τους ανθρώπους που τον γνώριζαν, τον είχαν ζήσει, τον αγαπούσαν πρώτα και πάνω από όλα ως άνθρωπο. Και φυσικά, αυτό συμπεριελάμβανε τους συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια».

Το υπόλοιπο cast της σειράς, έδωσε στη δημοσιότητα μία πρώτη κοινή ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του Matthew, εκφράζοντας την οδύνη της απώλειάς του, αλλά και την ανάγκη να έχουν τον χρόνο, για να διαχειριστούν αυτόν τον ξαφνικό χαμό, στέλνοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού.

«Είμαστε όλοι τόσο ολοκληρωτικά συντετριμμένοι από την απώλεια του Matthew. Δεν ήμασταν απλά συμπρωταγωνιστές. Είμαστε οικογένεια. Υπάρχουν τόσα να πούμε, όμως αυτή τη στιγμή θα πάρουμε χρόνο να θρηνήσουμε και να διαχειριστούμε αυτή την αφάνταστη απώλεια», αναφέρεται σε αυτή την από κοινού ανακοίνωση.

«Με τον καιρό, θα πούμε περισσότερα όταν και εάν είμαστε σε θέση. Τώρα, οι σκέψεις και η αγάπη μας στρέφονται στην οικογένεια του Matty, στους φίλους του και σε όποιον τον αγάπησε σε όλο τον κόσμο».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker