kiss-logo
Now playingPOPULAR THE WEEKND,MADONNA,PLAYBOI CARTI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Hailey Bieber: Μιλά για τους αποκαρδιωτικούς τίτλους περί εγκυμοσύνης

Νέα iconic συνέντευξη στο περιοδικό GQ
Text Size:
  • A
  • A
  • A

hailey.jpg

φωτογραφία από GQ
By
KISS 929

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ένα cover του GQ που να μη δίνει quality και εντυπωσιασμό και το ίδιο ισχύει στην περίπτωση της Hailey Bieber, η οποία βρίσκεται στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση, η Hailey μιλά για όλες εκείνες τις αποκαρδιωτικές, αναληθείς και σίγουρα, δίχως ίχνος ευσυναίσθησης φήμες περί εγκυμοσύνης, αναφέροντας πως άκουγε και έβλεπε τέτοιου είδους ειδήσεις σε στιγμές που μπορεί απλά το σώμα της να ήταν ελαφρώς πρησμένο, χωρίς να σημαίνει τίποτα άλλο αυτό.

«Πρόσφατα όλοι έλεγαν ‘ω Θεέ μου, είναι έγκυος’ και αυτό μού έχει συμβεί πολλές φορές. Υπάρχει κάτι αποκαρδιωτικό σε όλο αυτό, τύπου ‘αμάν, δε μπορώ απλά να είμαι πρησμένη μία φορά χωρίς να είμαι έγκυος;’», δήλωσε χαρακτηριστικά η Hailey και κανείς δε μπορεί να της πει ότι έχει άδικο.

Η ίδια ξεκαθαρίζει ότι προσωρινά, έχοντας συμπληρώσει πέντε χρόνια γάμου με τον Justin Bieber, είναι πλήρης με το να είμαι μαμά στα σκυλάκια τους, τονίζοντας πως το ίντερνετ θα είναι το τελευταίο όπου θα μαθευτεί μία μελλοντική τα εγκυμοσύνη.

«Η μητρότητα είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ. Είναι όμως, και κάτι πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο. Είναι κάτι που έρχεται όταν έρχεται και ειλικρινά, στο τέλος της ημέρας, είναι τόσο γελοίο πόσο νοιάζονται οι άνθρωποι για αυτό. Αφήστε με να κάνω αυτό που θέλω να κάνω με το σώμα μου και μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε εσείς με το δικό σας. Ας κλείσουμε σε αυτό».

Δες τη συνέντευξη ΕΔΩ.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker