kiss-logo
Now playingILLUSION DUA LIPA
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Επιτέλους στην κορυφή του Billboard το «Cruel Summer»

Τέσσερα χρόνια ύστερα από την επίσημη κυκλοφορία του
Text Size:
  • A
  • A
  • A

tay.jpg

φωτογραφία από cnn.com
By
KISS 929

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε (θεωρητικά), όμως αυτό το φθινόπωρο ανήκει δικαιωματικά στην Taylor Swift, η οποία μόλις είδε το «Cruel Summer» να χτυπά – επιτέλους – την κορυφή του Billboard, τέσσερα χρόνια ύστερα από την επίσημη κυκλοφορία του στο album «Lover».

Ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε επίσημα ως single μόλις πριν λίγους μήνες, ύστερα από έντονη απαίτηση του κοινού, καταλήγοντας να είναι το opening song της Eras Tour και ένα από τα πλέον fan favourite των θαυμαστών της Tay.

Πριν λίγες ημέρες, η Taylor έδωσε και τη live εκδοχή του τραγουδιού από την «Eras Tour» ταινία της, μπαίνοντας με τιμές και δόξες σε αυτό το ελίτ club των καλλιτεχνών που έχουν 10 ή παραπάνω Νο.1 singles στο Billboard Hot 100.

Η Taylor γιόρτασε αυτή την επιτυχία με μία ιδιαίτερη ανάρτηση μαζί με τον συνεργάτη της, Jack Antonoff, στέλνοντας τους απανταχού Swifties σε πλήρη παροξυσμό, καθώς πλησιάζει και το release της επανακυκλοφορίας του iconic pop album «1989 (Taylor’s Version)», στο τέλος της εβδομάδας.

Και ας μην ξεχνάμε το γεγονός πως η Taylor ζει στο καλύτερο romance era της ζωής της, με τον παίκτη του NFL, Travis Kelce.

Doesn’t get better than this!

Φωτογραφία: ELLE

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker