kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Selena Gomez: Ευχαρίστησε fan που την υπερασπίστηκε online

Αφορμή για αρνητικά σχόλια η πρόσφατη συνέντευξη της Selena
Text Size:
  • A
  • A
  • A

sel.jpg

φωτογραφία από ELLE
By
KISS 929

Η Selena Gomez έχει ξεχωρίσει μέσα στο 2023 για την επιχειρηματική πλευρά του εαυτού της και το brand καλλυντικών Rare Beauty, κάτι που πρόσφατα της έδωσε την ευκαιρία για μία νέα συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε σε παλαιότερη απόφασή της να εγκαταλείψει το instagram.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο 2018, λίγο αφότου είχαν χωρίσει οριστικά με τον Justin Bieber, και στο πώς πήρε την απόφαση να κάνει ένα βήμα από τα social media.

«Μόλις είχα πληγωθεί συναισθηματικά. Δεν χρειαζόμουν να βλέπω τι έκανε ο καθένας. Υπήρχαν επίσης, εκείνες οι στιγμές που δεν ένιωθα καλά με το πώς φαινόμουν εξαιτίας όσων έβλεπα στο instagram. Σκεφτόμουν ‘wow, μακάρι το σώμα μου να φαινόταν έτσι’», περιέγραψε η Selena, χωρίς καν να αναφέρει ονομαστικά τον Bieber.

Επειδή όμως, το ίντερνετ είναι γεμάτο με καλοθελητές, υπήρξαν εκείνοι που «γέμισαν» το Χ (πρώην twitter), με αρνητικά σχόλια, αναφέροντας πως η Selena προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τον ταραχώδη χωρισμό από το παρελθόν της.

Και ευτυχώς, βρέθηκε κάποιος να υπερασπιστεί τη διάσημη star.

«Όπως φαίνεται η Selena Gomez δε μπορεί πλέον να κάνει κάποια αναφορά στη ζωή της και δε μπορεί να μιλήσει για παρελθοντικές σχέσεις, ακόμα και εάν ένα σωρό άλλοι καλλιτέχνες κάνουν ακριβώς το ίδιο καθημερινά», αναφερόταν σε ανάρτηση.

«Είναι μια παραίσθηση να θεωρείς πως η Selena κερδίζει δημοσιότητα από τον Justin Bieber».

Βλέποντας αυτή την ανάρτηση, σε μία από τις σπάνιες φορές που η Selena σχολιάζει όσα ακούγονται online, έγραψε από κάτω «Σε ευχαριστώ τόσο πολύ».

Φωτογραφία: Cosmopolitan

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker