kiss-logo
Now playingMAKEBA JAIN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Millie Bobby Brown: Πώς αποφάσισε να πει το «μεγάλο ναι»

Η αλλαγή στο mindset που οφείλεται στον Jake Bongiovi
Text Size:
  • A
  • A
  • A

millie.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Millie Bobby Brown είναι έτοιμη να αναλάβει τον επόμενο μεγάλο ρόλο της ζωής της, καθώς η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» έχει βρει τον άνθρωπο που θέλει να περάσει τη ζωή της μαζί του, στο πρόσωπο του Jake Bongiovi.

Ο γιος του Jon Bon Jovi φαίνεται πως ήταν ο λόγος και η κινητήριος δύναμη, για να αλλάξει mindset η Millie απέναντι στο θέμα του γάμου, καθώς αρχικά δεν ήταν στα όνειρά της ή στις επιδιώξεις της να γίνει σύζυγος κάποιου. Αντιθέτως, το μόνο που επιθυμούσε ήταν να γίνει μαμά και να είναι εκείνο το είδος επιρροής που είχαν υπάρξει για εκείνη η δική της μαμά και γιαγιά.

«Δεν είχα ποτέ την πρόθεση να γίνω σύζυγος. Όμως, αφότου συνάντησα τον Jake, είδα ότι δε χρειάζεται να είμαι αυτό το στερεότυπο συζύγου για εκείνον και ούτε εκείνος θέλει κάτι τέτοιο. Θέλει να προχωρώ, να κάνω ό,τι θέλω και να ζω τη ζωή μου, ενώ εκείνος μου κρατά το χέρι κατά τη διάρκεια, οπότε εκεί σκέφτηκα ‘ω, οκ, το θέλω αυτό’», δήλωσε η Millie σε νέα της συνέντευξη.

«Έχουμε δει στις ζωές μας εκπληκτικές, γεμάτες αγάπη σχέσεις, οπότε είναι κάτι που και οι δύο θέλουμε να έχουμε. Η οικογένειά του με έχει τόσο όμορφα αποδεχτεί και αγκαλιάσει και είναι τόσο υπέροχο να βρίσκεις μία δεύτερη οικογένεια».

Φωτογραφία: Glamour UK

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker