kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Taylor Swift: Ο σωματοφύλακάς της επέστρεψε για να πολεμήσει στο Ισραήλ

Επέστρεψε να υπερασπιστεί τους ανθρώπους του
Text Size:
  • A
  • A
  • A

tay.jpg

φωτογραφία από cnn.com
By
KISS 929

Ο κόσμος της showbiz δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος από όλες τις βάναυσες εικόνες πολέμου που κατακλύζουν καθημερινά τα ΜΜΕ και μπορεί η Taylor Swift να μην έχει κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση για την κατάσταση στο Ισραήλ (κάτι που θα ήταν μάλλον ασυνήθιστο εάν το έκανε, για να είμαστε ειλικρινείς), όμως ο σωματοφύλακάς της προχώρησε σε πιο δραστικές κινήσεις.

Το όνομα του σωματοφύλακα δεν έγινε γνωστό στα Μέσα, για ευνόητους λόγους ασφαλείας, όμως ο ίδιος δήλωσε στο Israel Today πως επέστρεψε στην πατρίδα του, στο Ισραήλ, προκειμένου να πολεμήσει εναντίον της Χαμάς.

«Έχω μία πραγματικά καλή ζωή πίσω στην Αμειρκή. Έχω μία καταπληκτική δουλειά που λατρεύω, φοβερούς φίλους που αποκαλώ οικογένεια και ένα πολύ άνετο σπίτι. Δεν ήμουν αναγκασμένος να έρθω εδώ... Όμως δε μπορούσα να μένω στο περιθώριο όσο οικογένειες σφαγιάζονται και καίγονται μέσα στα σπίτια τους», δήλωσε ο σωματοφύλακας της Tay.

Μέχρι στιγμής ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς έχει κοστίσει τη ζωή σε 1.300 ζωές του Ισραήλ, 260 εκ των οποίων χάθηκαν σε μουσικό φεστιβάλ της περιοχής.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker