kiss-logo
Now playing(IT GOES LIKE) NANANA PEGGY GOU
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Cher: Κι όμως, θα κυκλοφορήσει χριστουγεννιάτικο δίσκο

Παρότι δεν είχε καμία πρόθεση να φτιάξει ένα τέτοιο album
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Χωρίς να το περιμένει ούτε καν η ίδια, η Cher ετοίμασε τον πρώτο χριστουγεννιάτικο δίσκο της καριέρας της, γιατί μπορεί να έχει κάνει και να έχει καταφέρει τα πάντα στη μουσική της πορεία, όμως αυτό έλειπε από τη λίστα μέχρι τώρα.

Στις 20 Οκτωβρίου λοιπόν, η Cher θα κάνει κάτι πρωτόγνωρο για την ίδια, θα κυκλοφορήσει την πρώτη εορταστική της δισκογραφική δουλειά, έχοντας δημιουργήσει ένα Christmas album χωρίς να έχει κανένα σκοπό να παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο.

«Δεν είχα καμία πρόθεση να κάνω ένα χριστουγεννιάτικο album. Όμως η Warner Records είπε ‘γιατί δεν κάνεις έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο, Cher;’ και είπα πως εάν μπορώ να δημιουργήσω τη δική μου εκδοχή, θα το κάνω και ήταν πολύ δεκτικοί», δήλωσε η Cher.

Και τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

«Όλοι έχουν το ‘Santa Claus is Coming to Town’ και το ‘Jingle Bells’ και όλα αυτά. Τους είπα ‘θα υπάρξουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα είναι κατάλληλα, όμως θα κάνω ό,τι αισθάνομαι εγώ’» και κάπως έτσι, θα φτάσουμε στην επίσημη κυκλοφορία του «Christmas», που θα είναι και το πρώτο release της Cher μετά από 10 ολόκληρα χρόνια!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker