kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Spotify: Τώρα θα μπορείς να φτιάξεις το δικό σου mixtape

Καινούρια πατέντα από την πλατφόρμα streaming
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το Spotify είναι έτοιμο να εφαρμόσει μία καινούρια πατέντα που θα μας επιτρέπει να δημιουργούμε τα δικά μας mixtapes.

Μπορεί η εποχή της κασέτας να έχει παρέλθει και πλέον να τις αγοράζουμε περισσότερο για το aesthetic και όχι για να ακούμε πρακτικά μουσική, όμως τα mixtapes αποτέλεσαν ένα τεράστιο κομμάτι της ποπ κουλτούρας πριν μερικές δεκαετίες, οπότε το Spotify αποφάσισε να φέρει αυτή τη συνήθεια στην πιο σύγχρονη και digital εποχή.

Έτσι, πατεντάρισε μία καινούρια δυνατότητα εντός της πλατφόρμας streaming που θα σου επιτρέπει να δημιουργείς playlists χρησιμοποιώντας μουσικό υλικό που υπάρχει ήδη στο Spotify, προσθέτοντας όμως και τις δικές σου ηχογραφήσεις, δίνοντας έτσι μία πιο προσωπική νότα και υπογραφή στις playlists που θα μπορείς να μοιράζεσαι με φίλους και αμόρε.

«Οι άνθρωποι απολαμβάνουν να δημιουργούν προσωποποιημένες συλλογές μουσικής και να τις μοιράζονται με φίλους. Στην πιο σύγχρονη εποχή, πολλοί δεν μπορούν πλέον να αποκτήσουν προσωπικές συλλογές μουσικής από τις οποίες μπορεί να δημιουργηθεί ένα mixtape. Μπορεί οι online υπηρεσίες streaming να προσφέρουν στους χρήστες πρόσβαση σε έναν μεγάλο κατάλογο μουσικής, η δυνατότητα να συνθέτουν προσωπικές συλλογές μουσικής και να μοιράζονται μουσική με άλλους όμως, είναι περιορισμένες», αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση.

FYI, έχουν απομείνει λιγότερες από 10 εβδομάδες μέχρι το Spotify Wrapped της χρονιάς μας, οπότε εάν δε θέλεις να… ντραπείς για κάτι που άκουγες όλο το 2023, τώρα είναι η ώρα να στριμάρεις πιο συνετά!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker