kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Geri Halliwell: Αποκαλύπτει τις πιθανότητες για reunion των Spice Girls

Πλησιάζει η 30ή επέτειος του θρυλικού girl band
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μιας που η νοσταλγία παραμένει στο κόκκινο και οι *NSYNC την έκαναν ακόμα πιο έντονη με το μουσικό τους reunion, μήπως κάτι αντίστοιχο βρίσκεται στο προσεχές μέλλον και για τις Spice Girls;

Η Geri Halliwell μίλησε για την πιθανότητα το θρυλικό girl band να ενωθεί ξανά επίσημα και μουσικά ίσως, με αφορμή και την 30ή επέτειό τους που πλησιάζει γοργά, όμως όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει ακόμα κάτι συγκεκριμένο στον ορίζοντα.

«Για μένα, οι Spice Girls ανήκουν σε όλο τον κόσμο – είμαι πραγματικά περήφανη για αυτό και αγαπώ να βρίσκομαι με τα κορίτσια. Όμως θεωρώ πως, όταν εμπλέκομαι με κάτι, είναι σαν τα project να είναι παιδιά, θέλω να δώσω το 150% του εαυτού μου», ανέφερε η Geri, ακυρώνοντας έτσι τις πιθανότητες για ένα reunion, μιας που προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή είναι να κυκλοφορήσει το νέο παιδικό βιβλίο που σχεδιάζει με την υπογραφή της.

Και παρά το γεγονός πως το reunion δεν το βλέπει να έρχεται τώρα σύντομα, η Geri παραμένει ανοιχτή στο ενδεχόμενο.

«Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα βρεθούμε και με τα άλλα κορίτσια και θα είναι απίστευτα, τις αγαπώ πάντα – περνάμε τόσο καλά. Εάν οι Spice Girls είναι η Disney, η Rosie Frost είναι η Pixar, είναι απλά εξέλιξη», ανέφερε η Geri μιλώντας για τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του βιβλίου της.

Επομένως, Spice Girls fans, υπομονή!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker