kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Το τρυφερό σχόλιο του David Beckham για το νέο love story της Taylor Swift

Ο Becks ξέρει πώς είναι να «είσαι» με μία pop star
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Εύκολα μπορεί να πει κάποιος πως η Taylor Swift έχει κυριαρχήσει το 2023 σε κάθε πιθανό κι απίθανο χώρο, αφού κανείς δεν περίμενε η κορυφαία pop star να εισχωρήσει ακόμα και στο NFL. Όμως συνέβη και αυτό με το υπέροχο (φημολογούμενο ακόμα) love story με τον Travis Kelce.

Και εάν κάποιος ξέρει πολύ καλά τον συνδυασμό αθλητής-pop star είναι φυσικά ο David Beckham, που ύστερα από σχεδόν τρεις δεκαετίες με τη Victoria Beckham, μπορεί εύκολα να δώσει το δικό του σχόλιο, το οποίο μάλιστα είναι και το πιο τρυφερό που έχουμε ακούσει όλες αυτές τις μέρες για το νέο ειδύλλιο που πρωτοστατεί στα διεθνή ΜΜΕ.

«Η Taylor είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο και ένας υπέροχος άνθρωπος, της αξίζει να είναι ευτυχισμένη. Ό,τι κι αν κάνει, με όποιον κι αν είναι, εάν είναι ευτυχισμένη, αυτό είναι το πιο σημαντικό», δήλωσε ο Becks, του οποίου το docuseries «Beckham» κάνει πρεμιέρα σήμερα, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο Netflix.

Μάλιστα, ο David είχε να δώσει και μία συμβουλή για την περίπτωση που όντως η Taylor έχει ξεκινήσει μία καινούρια σχέση με τον κορυφαίο παίκτη του NFL.

«Να σέβονται ο ένας τον άλλον, γιατί πρέπει να ‘δουλεύεις’ σκληρά σε αυτές τις περιπτώσεις. Είναι το ίδιο με μένα και τη Victoria. Είμαστε μαζί εδώ και 26 χρόνια, σχεδόν τρεις δεκαετίες. Έχουμε απίστευτα παιδιά, έχουμε δημιουργήσει επιχειρήσεις μαζί, όμως ακόμα βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker