kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS BENSON BOONE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: Ένιωθε ανασφάλεια μετά τη γέννηση των διδύμων

Η προσωπική αποκάλυψη της Λατίνας star
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Jennifer Lopez είναι αντικειμενικά μία από τις ομορφότερες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως και εκείνη – όπως είναι ανθρώπινο – έχει νιώσει στο παρελθόν ανασφάλεια με την εικόνα της, ειδικότερα μετά τη γέννηση των διδύμων της με τον Marc Anthony.

Κατά τη διάρκεια των Daytime Beauty Awards την Κυριακή (1/10), η Λατίνα star παρέδωσε fitness βραβείο στην trainer Tracy Anderson, πλέκοντας το εγκώμιο για το πώς ήταν εκείνη που τη βοήθησε να επανέλθει μετά τη γέννηση των παιδιών της, Max και Emme.

«Έχω κάνει έντονη ενδοσκόπηση τώρα τελευταία, σκεπτόμενη ξανά παρελθοντικές εκδοχές του εαυτού μου, προκειμένου να με αποδεχτώ πλήρως στο σήμερα. Και θυμήθηκα πόσο με είχε εμπνεύσει η Tracy και με είχε ενθαρρύνει να γιορτάζω κάθε εκδοχή του σώματός μου μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και να συνεχίζω να εξελίσσομαι όσο η ζωή και οι ανάγκες μου αλλάζουν», δήλωσε η Jennifer Lopez παραδίδοντας στην Tracy το βραβείο Outstanding Achievement in Fitness.

«Γνώρισα την Tracy αμέσως μετά τη γέννηση των διδύμων μου. Την κάλεσα μία φορά όταν αισθανόμουν ανασφαλής και αβέβαιη, απορώντας εάν θα μπορούσα να επιστρέψω στο πώς ήμουν – όπως αισθάνονται οι περισσότερες νέες μαμάδες μετά τη γέννηση του παιδιού τους», ανέφερε η Jenny.

«Ήρθε στη ζωή μου και με βοήθησε να αγκαλιάσω τον νέο μου εαυτό, με βοήθησε να υπάρχω και να συνειδητοποιήσω πόσο πιο δυνατή μπορούσα να γίνω συγκριτικά με το παρελθόν».

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker