kiss-logo
Now playingDREAM OF YOU SCHILLER FEAT. HEPPNER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Anya Taylor-Joy: Η πρωταγωνίστρια του «The Queen’s Gambit» παντρεύτηκε στην Ιταλία

Και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό, η πρωταγωνίστρια του «The Queen’s Gambit» και αγαπημένη persona του Hollywood, Anya Taylor-Joy παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Malcolm McRae.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Βενετία, κεκλεισμένων των θυρών και σε low profile επίπεδο, έχοντας όμως, μία σειρά από λαμπερούς καλεσμένους, καθώς στον γάμο της Anya βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Cara Delevingne και Julia Garner.

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε ένα μάλλον ανατρεπτικό νυφικό σε μπεζ απόχρωση με κεντήματα και διακοσμητικά στοιχεία, ενώ ολοκλήρωσε το bridal look με ένα ολόλευκο πέπλο στα μαλλιά της.

Το romance με τον Malcolm ήρθε πρώτη φορά στα φώτα της δημοσιότητας τον Μάιο του 2021, όταν και ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές στη Νέα Υόρκη, ενώ προχώρησαν σε instagram official στάδιο τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς. 

Τον Ιούλιο του 2022 το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα με τον αρραβώνα του, ενώ σε γενικό πλαίσιο τόσο η Anya όσο και ο Malcolm έχουν κρατήσει τη σχέση τους όσο πιο ιδιωτική και προστατευμένη μπορούν.

Να μας ζήσουν τα παιδιά!

Φωτογραφία: Daily Mail

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker