kiss-logo
Now playingSHINE KWAN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

*NSYNC και Backstreet Boys σε ντοκιμαντέρ για τα boy bands

Μπήκε ήδη στη λίστα των must-watch
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι *NSYNC μπορεί να έκαναν και το comeback της χρονιάς, καθώς ύστερα από 20 και βάλε χρόνια, κυκλοφόρησαν το «Better Place», το νέο τους τραγούδι για το soundtrack της ταινίας «Trolls Band Together», προκαλώντας ενθουσιασμό και συγκίνηση στους απανταχού fans που ονειρεύονται νέο δίσκο και περιοδεία.

Προς το παρόν όμως, ένα άλλο πλάνο των *NSYNC αποκαλύφθηκε, καθώς θα συμπεριληφθούν σε ντοκιμαντέρ για την χρυσή εποχή των boy bands, μαζί μάλιστα με τους Backstreet Boys (#ohmygod).

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ έχει πάρει το πράσινο φως από την Paramount+ και σύμφωνα με το Variety, δεν έχει δοθεί επίσημα κάποιος τίτλος, αλλά στο τελικό αποτέλεσμα θα δούμε την κληρονομιά των boy bands, στο peak της καριέρας τους κατά τη διάρκεια των ‘90s και των early ‘00s, μαζί με συνεντεύξεις από τα μέλη των συγκροτημάτων, όπως και υλικό αρχείου.

Το project θα έχει τη σκηνοθετική υπογραφή της Tamra Davis, ενώ συμπαραγωγός θα είναι ο Johnny Wright, που στο παρελθόν είχε υπάρξει tour manager για τους New Kids on the Block και τον Justin Timberlake.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker