kiss-logo
Now playingCAN'T FIGHT THE MOONLIGHT LeANN RIMES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Selena Gomez: Εμφανίστηκε on stage μαζί με τους Coldplay

Μία εμφάνιση-έκπληξη που ενθουσίασε τους fans
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μία έκπληξη περίμενε τους θαυμαστές των Coldplay που βρέθηκαν στη συναυλία τους στη Passadena, καθώς on stage ανέβηκε η Selena Gomez για μία σπάνια ερμηνεία της μεταξύ τους συνεργασίας, «Let Somebody Go».

Μάλιστα, μετά το πέρας της συναυλίας, η Selena μέσα από στόρι στον instagram λογαριασμό της, ευχαρίστησε τη μπάντα για τη φιλοξενία, αλλά και για την υπέροχη και μαγική βραδιά που είχε μαζί τους επί σκηνής.

Η Selena με τους Coldplay είχαν παρουσιάσει τηλεοπτικά το ντουέτο τους στο «Late Late Show» με τον James Corden τον Οκτώβριο του 2021, λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου από τους Coldplay, «Music Of The Spheres».

Και ενώ το συγκρότημα από τη Βρετανία συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία του, στον «αέρα» φαίνεται πως τινάζονται οι ζωντανές τους εμφανίσεις στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2024, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις με τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Προσωρινά, οι ημερομηνίες των δύο εμφανίσεών τους στην Ελλάδα παραμένουν δημοσιευμένες στο επίσημο πρόγραμμα της μπάντας.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker