kiss-logo
Now playingLET HER GO PASSENGER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Sia: Αποκάλυψε πως έχει κάνει λίφτινγκ

Η αγαπημένη star είναι απολύτως ειλικρινής
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τίποτα δεν έχει να κρύψει η Sia, παρά το γεγονός πως για μερικά χρόνια προσπαθούσε να κρατήσει ένα μυστήριο γύρω από το πρόσωπο και την ταυτότητά της, όμως τώρα νιώθει ελεύθερη να μοιραστεί τα πάντα και έτσι, αποκάλυψε πως έχει κάνει λίφτινγκ.

Η διάσημη star βρέθηκε στα 5α Daytime Beauty Awards στο Los Angeles, προκειμένου να παραδώσει βραβείο στον πλαστικό χειρουργό Dr. Ben Talei, για το συνολικό έργο κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Είμαι μία pop star που συνήθως κρύβει το πρόσωπό της και δε λέει ψέματα για τίποτα. Έχω κάνει ένα υπέροχο λίφτινγκ με τον Dr. Talei. Είναι εκπληκτικός. Και κάνει τόσο καλή δουλειά – και όχι μόνο για τους αστέρες της pop σε αυτόν τον κόσμο», δήλωσε η Sia.

Και συνεχίζοντας, ανέφερε πως «έδειχνα σε κάποιον στα παρασκήνια τις φωτογραφίες πριν και μετά, ακριβώς πριν ανέβω στη σκηνή. Και οι άνθρωποι μου λένε ‘δείχνεις όμορφη’ και τους απαντώ ‘το facelift του Dr.Ben’ είναι η λύση για ό,τι θέλετε. Τον αγαπώ, δεν είναι αρκετά όσα έχω να πω για εκείνον».

Πίσω στα μουσικά, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, η Sia κυκλοφόρησε επίσημα το single της «Gimme Love», από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά «Reasonable Woman», τον πρώτο δίσκο της Sia μετά το άκρως επιτυχημένο και viral «This Is Acting» του 2016, ενώ σε λίγο καιρό θα ακούμε ξανά σε επανάληψη το iconic Christmas album «Everyday Is Christmas».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker