kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ed Sheeran: Γυρίζει από… σαλόνι σε σαλόνι για το νέο του album

Οι ιδιαίτερες ηχογραφήσεις του Βρετανού star
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από την επίσημη κυκλοφορία του «Autumn Variations», του νέου album από τον Ed Sheeran, ο οποίος αποφάσισε μέσα στο 2023 να μας δώσει ακόμα έναν δίσκο μετά το «-».

Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση αποφάσισε να κάνει κάτι πιο… ιδιαίτερο, αφού ηχογράφησε μία ειδική εκδοχή του δίσκου, πηγαίνοντας στα σαλόνια του ξένου κόσμου.

Φαντάσου εσύ να αράζεις στο σπίτι σου και να απολαμβάνεις τον ζεστό σου καφέ με τα πόδια στο τραπεζάκι και ξαφνικά να ακούς το κουδούνι και να βλέπεις φάντη-μπαστούνη τον Ed Sheeran. Γιατί αυτό συνέβη στην προκειμένη περίπτωση.

Ο Βρετανός star μας είχε προϊδεάσει για το project και έτσι πλέον, μπορείς να βρεις στις streaming πλατφόρμες μουσικής το album-αδερφάκι του «Autumn Variations», το «Autumn Variations (Fan Living Room Sessions)», το οποίο είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει ο τίτλος: οι ζωντανές ηχογραφήσεις στο σαλόνι του σπιτιού διαφόρων fans του Ed.

Μάλιστα, σε αντίστοιχο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, παρουσιάζεται θαυμάστρια του Βρετανού καλλιτέχνη, να μη μπορεί να πιστέψει το γεγονός πως τον γνώρισε από κοντά και μάλιστα, είχε αυτού του είδους την «πριβέ» συναυλία.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker