kiss-logo
Now playingMWAKI ZERB
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Taylor Swift: Η εμφάνισή της στα γήπεδα αυξάνει τα έσοδα του NFL

Η star εμφανίστηκε και σε δεύτερο αγώνα των Kansas City Chiefs
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η φημολογούμενη σχέση της Taylor Swift με τον κορυφαίο παίκτη του NFL, Travis Kelce, φαίνεται πως έχει τονώσει την αμερικανική οικονομία.

Η Taylor έκανε εμφάνιση-έκπληξη την προηγούμενη εβδομάδα σε παιχνίδι των Chiefs, με αποτέλεσμα να προκαλέσει παροξυσμό στο διαδίκτυο, επιβεβαιώνοντας τρόπον τινά την ερωτική της σύνδεση με τον διάσημο παίκτη του NFL και εκπληρώνοντας τα όνειρα αμέτρητων fans που τους ήθελαν μαζί (όπως ακριβώς κι εμείς).

Αυτή η εμφάνιση της TayTay σε ειδικό booth του γηπέδου, αύξησε τις πωλήσεις της φανέλας του Travis κατά 400%, το δικό του podcast έφτασε στο #1 των Apple charts και προφανώς, πολλές εταιρείες, brands, ακόμα και το Empire State Building δημιούργησαν το δικό τους content και τα δικά τους memes, αντλώντας έμπνευση από το φημολογούμενο ειδύλλιο της star.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής (1/10), η Taylor πήρε τους διάσημους φίλους της (Blake Lively, Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Sophie Turner και όχι μόνο) και κυριάρχησε στο παιχνίδι των Chiefs με τους New York Jets. Μάλιστα, καθώς αυτή η επίσκεψη το γήπεδο ήταν γνωστή ήδη πριν την έναρξη του αγώνα, τα εισιτήρια για τις φθηνές και πιο οικονομικές θέσεις του MetLife Stadium στο New Jersey αυξήθηκαν κατά 10%, αγγίζοντας τα 152 δολάρια.

Taylor makes the world go around!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker