kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Sia – Μια απόλυτα ''λογική γυναίκα''

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του άλμπουμ ''This Is Acting'' της Sia, που ξεχώρισε ως ένα από τα δημοφιλέστερα και προτάθηκε για ενα βραβείο Grammy στην κατηγορία για το καλύτερο ποπ άλμπουμ της χρονιάς.

Ύστερα από οκτώ χρόνια, η Sia ανακοινώνει μέσα από το Instagram την επιστροφή της στη δισκογραφία με το όγδοο κατά σειρά προσωπικό της στούντιο άλμπουμ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024 με τίτλο ''Reasonable Woman''.

Η ερμηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών όπως τα "Unstoppable", "Cheap Thrills" και ''Chandelier'' μεταξύ άλλων, φαίνεται πως καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επιστροφή της στη δισκογραφία ως απόλυτα ''λογική γυναίκα'' (Reasonable Woman).

Όπως είναι γνωστό πριν από λίγους μήνες η Sia είχε αποκαλύψει ότι είχε διαγνωστεί με αυτισμό, ενώ πρόσφατα παντρεύτηκε το σύντροφό της Dan Bernard και δήλωσε ότι βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από την πάθηση.

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον τηλεοπτικό αστέρα Rob Cesternino για την εκπομπή του ''Rob has a Podcast'' η Sia είχε μοιραστεί τις πιο προσωπικές της σκέψεις λέγοντας: ''Για 45 χρόνια, προσπαθούσα να φορέσω το ανθρώπινο κοστούμι μου. Και μόνο τα τελευταία δύο χρόνια αισθάνομαι πλήρως ο εαυτός μου. Κανείς δεν μπορεί να σε γνωρίσει και να σε αγαπήσει όταν είσαι γεμάτος μυστικά και… ζεις με ντροπή. Όταν τελικά καθόμαστε σε ένα δωμάτιο γεμάτο αγνώστους και τους λέμε τα πιο σκοτεινά μυστικά μας και δεν νιώθουμε σαν σκουπίδια για πρώτη φορά στη ζωή μας, τότε μπορούμε να λειτουργούμε απλά ως ανθρώπινα όντα, χωρίς να προσποιούμαστε ότι είμαστε κάτι διαφορετικό''.

 

 

 

 

Φωτογραφία: instagram.com
 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker