kiss-logo
Now playingSIGN OF THE TIMES HARRY STYLES
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής και επηρέασαν τα μουσικά δρώμενα, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 18 Σεπτεμβρίου, το 2006 στην κορυφή του Billboard Hot 100 στις Ηνωμένες Πολιτείες βρισκόταν για πρώτη φορά ο Justin Timberlake απολαμβάνοντας την τεράστια επιτυχία του.

Το σινγκλ που κυκλοφόρησε ο Justin είχε τίτλο "SexyBack" και κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του US Billboard Hot 100 για επτά εβδομάδες, χαρίζοντας μάλιστα στον ερμηνευτή ένα βραβείο Γκράμι στην επίσημη τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε τον επόμενο χρόνο, στην κατηγορία Best Dance Recording.

Επιπλέον αποτέλεσε την πρώτη Νο. 1 επιτυχία του Timberlake στο Ηνωμένο Βασίλειο και έγινε επίσης No. 1 hit στο Hot Dance Airplay, το Hot Dance Club Play, το Hot Dance Singles Sales, το Pop 100 Airplay, το Pop 100 και το Top 40 Mainstream chart.

Συνολικά οι πωλήσεις του Justin Randall Timberlake ξεπερνούν τα 88 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ σύμφωνα με το Billboard, ο Αμερικανός τραγουδοποιός και παραγωγός μουσικής είναι ο καλύτερος solo άνδρας καλλιτέχνης στην ιστορία του Mainstream Top 40.

Στο ενεργητικό του προσμετρά επίσης δέκα βραβεία Grammy, τέσσερα βραβεία Emmy, επτά American Music Awards, τρία Brit Awards, εννέα Billboard Music Awards και 11 MTV Video Music Awards.

 

 

 

Φωτογραφία: wallpaper.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker