kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Selena Gomez – Ευτυχισμένη στο club των δισεκατομμυριούχων

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Selena Gomez δηλώνει ότι νιώθει ''τόσο ευγνώμων'' για τη μεγάλη επιτυχία της, αφού καταφέρνει να καταρρίψει ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο στην καριέρα της.

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, η Selena εντάχθηκε πια στο λεγόμενο ''Billions Club'', το club των εκλεκτών καλλιτεχνών που έχουν όλοι συγκεντρώσει περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο ακροάσεις στο Spotify.

Η διάσημη pop star οφείλει την επιτυχία της στο σινγκλ ''Calm Down'' που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον τραγουδιστή της ραπ από τη Νιγηρία Rema, και γνωρίζει τεράστια επιτυχία στη συγκεκριμένη πλατφόρμα αναπαραγωγής μουσικής.

Η Selena Gomez εντάσσεται με αυτό τον τρόπο στον κλειστό κύκλο των λίγων και τυχερών που απολαμβάνουν τη μεγάλη επιτυχία των τραγουδιών τους, δίπλα σε καλλιτέχνες όπως η Katy Perry, η Miley Cyrus, η Taylor Swift, ο Harry Styles και ο Ed Sheeran.

Το ''Calm Down'' κυκλοφόρησε στις αρχές του 2022 και περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο solo album του Rema, αλλά ήταν η remix εκδοχή με τη συμβολή της Selena που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, φτάνοντας μέχρι την τρίτη θέση του Billboard Hot 100 chart στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

 

 

Φωτογραφία: people.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker