kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Harry Styles – Ένα δώρο για τους απανταχού ''Stylers''

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αν είστε φανατικοί φίλοι ή φανατικές φίλες του Harry Styles, μπορείτε από σήμερα να προπαραγγείλετε ένα εντυπωσιακό βιβλίο και να μάθετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή και το έργο του.

Πρόκειται για μια νέα προσεγμένη έκδοση, που θα διατίθεται με σκληρό εξώφυλλο και σφραγίδα από χρυσό φύλλο σε μέγεθος τσέπης για όλους τους θαυμαστές του Harry Styles. Το βιβλίο περιλαμβάνει περισσότερες από 100 ειδικά επιλεγμένες φωτογραφίες, που θα ενσωματώνονται στις τρεις ενότητες που καλύπτουν τη μουσική, το στιλ και την απήχησή του 29χρονου pop icon στην κοινωνία. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει στιγμιότυπα από μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του, συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεων στο Coachella 2022 αλλά και το Met Gala.

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου, αν όμως θέλετε οπωσδήποτε ένα αντίτυπο για τη συλλογή σας χωρίς να φοβάστε ότι θα εξαντληθεί σύντομα ή σκέφτεστε να το δωρίσετε σε αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορείτε να το προπαραγγείλετε τώρα (εδώ) και να περιμένετε να σας παραδοθεί μόλις κυκλοφορήσει.

Σε κάθε περίπτωση, είναι φανερό ότι οι απανταχού ''Stylers'' θα λατρέψουν αυτό το αναμνηστικό δώρο.

 

 

 

 

Φωτογραφία: glamourmagazine.co.uk

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker