kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Lady Gaga – Στο νέο άλμπουμ των Rolling Stones

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως είναι γνωστό οι Rolling Stones ανακοίνωσαν την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους στη δισκογραφία, με την κυκλοφορία του επερχόμενου στούντιο άλμπουμ ''Hackney Diamonds'', του 24ου κατά σειρά στην καριέρα τους.

Το πρώτο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το νέο άλμπουμ έχει τίτλο ''Angry'' και στο επίσημο βίντεο κλιπ που συνοδεύει την κυκλοφορία ξεχωρίζει η συμμετοχή της Αμερικανίδας τηλεοπτικής starlet Sydney Sweeney.

Μια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όμως επιφυλάσσει το συγκρότημα στους φίλους και τους οπαδούς της Lady Gaga, καθώς η 37χρονη τραγουδίστρια, μουσικός, ηθοποιός, τραγουδοποιός και χορεύτρια, δανείζει τη φωνή της ως special vocal guest για τη νέα κυκλοφορία.

''Sweet Sound of Heaven'' είναι ο τίτλος του σινγκλ που περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ των θρυλικών Stones και σύμφωνα με τον Ronnie Wood η Lady Gaga το αποδίδει ''really sweet '', ενώ όπως επιβεβαιώνει ο Mick Jagger αντίθετα με τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ, η συγκεκριμένη σύνθεση βρίσκεται πιο κοντά στο gospel παρά στην κλασική rock.

Η διάρκεια του ''Sweet Sound of Heaven'' είναι 7 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα, και στο πιάνο συμμετέχει ο επίσης σπουδαίος Stevie Wonder.

 

 

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker