kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Elton John – Αναρρώνει μετά από ατύχημα

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ευχάριστα είναι τα νέα σχετικά με την υγεία του Elton John, ο οποίος αναγκάστηκε να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο ύστερα από ένα ατύχημα που είχε στην έπαυλή του στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, ο ηλικίας 76 ετών μουσικός χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ένα βράδυ σε νοσοκομείο του Μονακό, όπου μεταφέρθηκε μετά από πτώση που υπέστη στη βίλα του έξω από τη Νίκαια της Γαλλίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρέχει το BBC, ''Ο Σερ Έλτον μεταφέρθηκε στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου Princess Grace στο Μονακό, όπου νοσηλεύτηκε για ελαφρά τραύματα και παρέμεινε όλη τη νύχτα για παρακολούθηση''.

Όπως φαίνεται όμως, όλα πήγαν καλά αφού εκπρόσωπος του διάσημου μουσικού αναφέρει: ''Ο Elton John επισκέφτηκε το τοπικό νοσοκομείο ως προληπτικό μέτρο. Αφού ολοκλήρωσε μια σειρά εξετάσεων, πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί και τώρα αναρρώνει στο σπίτι του, καλά στην υγεία του''.

Ο Sir Elton, ο σύζυγός του David Furnish και οι δύο γιοι τους Zachary και Elijah απολάμβαναν τον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι τους στη Γαλλία μετά την ολοκλήρωση της μαμούθ αποχαιρετιστήριας περιοδείας του τραγουδοποιού.

Η ''Farewell Yellow Brick Road'' περιοδεία του Elton John, περιελάμβανε περισσότερες από 300 συναυλίες, ξεκίνησε στις ΗΠΑ στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ολοκληρώθηκε στις 8 Ιουλίου στη Σουηδία.

 

 

 

 

Φωτογραφία: youtube.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker