kiss-logo
Now playingMERCY DUFFY
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Britney Spears – ''Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω''

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Britney Spears αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά την επίσημη ανακοίνωση για το επερχόμενο διαζύγιό της.

Η superstar της pop φαίνεται μάλιστα να περνάει στην αντεπίθεση, μιλώντας δημόσια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram για το διαζύγιο με τον επί 14 μήνες σύζυγό της, Sam Asghari.

''Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Hesam και εγώ δεν είμαστε πια μαζί… έξι χρόνια είναι πολλά όταν είσαι με κάποιον, οπότε είμαι λίγο σοκαρισμένη. Όμως… Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, ειλικρινά δεν είναι θέμα κανενός!!!"

Μέσα από την ανάρτησή της η Britney Spears έγινε μάλιστα περισσότερο εξομολογητική γράφοντας: ''Όμως δεν άντεχα άλλο τον πόνο, ειλικρινά! Με κάποιου είδους τηλεπαθητικό τρόπο λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα από φίλους, που κάνουν την καρδιά μου να λιώνει και σας ευχαριστώ! Προσποιούμαι τη δυνατή για πάρα πολύ καιρό. Το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο, αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα, νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε! Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματα και τα δάκρυά μου που αποτυπώνουν το πώς νιώθω πραγματικά, αλλά για κάποιο λόγο πάντα έπρεπε να κρύβω τις αδυναμίες μου".

 

 

 

Φωτογραφία: gallery.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker