kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Harry Styles – ''H μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου''

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ολοκληρώθηκε η ''Love On Tour'', η παγκόσμια περιοδεία του Harry Styles ύστερα από δυο χρόνια περίπου.
Ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο του 2021, η περιοδεία του Styles περιελάμβανε 169 sold-out συναυλίες σε στάδια και μεγάλους συναυλιακούς χώρους στις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία, την Ασία και την Ευρώπη.

Ο super star της μουσικής ολοκλήρωσε την περιοδεία του με μια τελευταία sold-out συναυλία που έδωσε στο Reggio Emilia της Ιταλίας και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του με τους οπαδούς του στα social media αναρτώντας μια φωτογραφία με τον ίδιο να υποκλίνεται στο κοινό. Συνόδευσε την ανάρτηση με τη φράση: ''Ευχαριστώ το συγκρότημα μου και όλους τους τεχνικούς που βοήθησαν ώστε να γίνουν τα τελευταία χρόνια τόσο ξεχωριστά. Ήταν απόλυτη χαρά. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν να μας δουν στη σκηνή. Αισθάνομαι τόσο γεμάτος και χαρούμενος, όλα οφείλονται σ' εσάς. Μου έχετε δώσει αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή, περισσότερες από όσες θα μπορούσα να έχω ονειρευτεί στη ζωή μου''.

Ο Harry ολοκλήρωσε την ανάρτηση γράφοντας: ''Σας ευχαριστώ για το χρόνο, την ενέργεια και την αγάπη σας. Ήταν τιμή μου που έπαιξα για εσάς. Ελπίζω να διασκεδάσατε όσο και εγώ. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον, θα σας δω ξανά όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αντιμετωπίστε τους ανθρώπους με καλοσύνη. Σας αγαπώ περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Αντίο προς το παρόν. Love On Tour για πάντα".

 

 

 

 

Φωτογραφία: nme.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker